Sponsorizeaza

SPONSORIZEAZA ASOCIATIA OFERA SANSA VIITORULUI

Dorim sa va facem cunoscut faptul ca aveti posibilitatea de a directiona pana la 20% din impozitul pe profit datorat, pentru sprijinirea activitatilor asociatiei noastre.
Sumele donate se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • sunt in limita a 0,3 % din cifra de afaceri
  • nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Suntem recunoscatori tuturor sponsorilor nostri, care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al  Asociatiei “Ofera Sansa Viitorului”.
Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a asociatiei.
Pentru a putea sponsoriza asociatia noastra trebuie încheieat un contract de sponsorizare între firma dumneavoastră şi Asociaţia Ofera Sansa Viitorului, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit al firmei.
Pentru informatii si alte detalii privind contractele de sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati:
E-mail: oferasansaviitorului@yahoo.com 
 
Legislatie
Sponsorii Asociatiei “Ofera Sansa Viitorului”.vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilităţile prevăzute in Codul Fiscal al Romaniei, Titlul II, Capitolul II, Art.21, alin.4, lit. p.
“TITLUL II : Impozitul pe profit. CAPITOLUL 2: Calculul profitului impozabil.
Art.21:Cheltuieli.alin(4) lit p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 0,3 % din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat”

Detalii
Pentru donatiile in RON, contul IBAN este: RO21BACX0000000875313001
Deschis la Unicredit Tiriac Bank, filiala Botosani

Descarcati contractul de sponsorizare:
Contract de sponsorizare – Word Document
Contract de sponsorizare – PDF Document

About Author: Ofera Sansa Viitorului